Over ons

We Prove how to be Fit, We are ProveFit!

Onze motivatie voor het “fit zijn” goes back to basic. Zodra we konden lopen en onze veters konden strikken, was het tijd om een sport te kiezen. Dus dat deden we. Van Judo tot Basketbal, van Zwemmen tot Internationaal Streetdance. Van jongs af aan was fit zijn een vereiste. Hierdoor waren we ook alerter op school, barstten van de energie om te studeren, bijbaantjes te hebben en op niveau te trainen en aan wedstrijden deel te nemen.

Dus hier zijn we, broer en zus met een fit and health levensstijl. Het fit zijn zit hem niet alleen in lichamelijk activiteiten. Er komt veel meer bij kijken. Er zijn verschillende manieren waarop je je fit kan voelen. Voeding, supplementen, lichaamsverzorging, sportkleding… noem maar op.

Deze tocht omtrent sport en gezondheid heeft ons inzicht gegeven hoe je op verschillende manieren fit wordt en blijft. Als ProveFit zullen wij jullie meenemen in ons fitnessleven met tips, tricks, challenges and try-outs. Hetgeen dat werkt voor ons. En wie weet ook wel voor jou! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *