Gear & Gadgets

Outfit by Nike: black & white urban look

 

nikeurban1_edited-4Even wat anders! Dit is een outfit die je niet zo zeer hoeft te dragen tijdens het trainen. It’s a Black & White Urban look by Nike. Heerlijke outfit om in te relaxen. Als je de trui en schoenen met jeans combineert, is het meer een casual sportieve look.

Nike Sweatshirt: De sweatshirt is niet al te dik, waardoor je hem in vrijwel alle seizoenen kan dragen. Hij valt over je heupen en heeft een brede hals. Door de brede hals kun je hem ook off-shoulder dragen. Ook een heerlijke trui dus voor the lazy sundays.

Nike Joggingsbroek: Heerlijke slim fit joggingsbroek! De boord heeft een aansnoerkoord en een elastische band. Deze broek is ideaal om in te relaxen, maar ook om in te fitnessen. Op warme dagen is deze broek wel iets te warm.

nikeurban5Nike Tech Fleece jack: eigenlijk ben ik dus geen hardloper. Maar deze jack is daar wel ideaal voor. Hij is vrij dun, ventileert goed en houdt je toch goed warm. Ik draag deze jack als ik een avondje ga skaten en het toch iets te fris is om zonder jas naar buiten te gaan.

Nike sneakers Toki Canvas: comfort van loafers en stevigheid van sneakers. Weer eens wat anders dan de gewone sneakers met veters! 😀

nikeurban3