Gear & Gadgets

Outfit by Nike: Nike Pro Hyperwarm Limitless

Dit keer liet ik mijn ogen vallen op een grijs outfit van Nike. And off corse i had to makeNike HW grey outfit2 a selfie :P!  All grey everything met gele accenten (ook met rode accenten verkrijgbaar). Deze Nike-Pro-Hyperwarm-Limitless-outfit is tot nu toe my fav! Er zit namelijk erg veel stretch in, waardoor ik zelfs met gemak een XS legging aankan :D.

Nike Pro Hyperwarm Limitless Trainingshoodie: gemaakt van naadloos, zweetafvoerend materiaal (dri-fit, polyester, nylon en spandex), dat zowel zacht, sterk en erg rekbaar is. De hoodie ventileert goed en houdt je warm. Hij is dus ook handig voor outdoor trainingen. Vooral de lange mouwen met duimgaten zijn ideaal, voor de runners onder ons. Het heeft een scubahals met een capuchon, waardoor je vrij kunt bewegen. De hoodie valt net over je heupen en kruipt niet omhoog. Naast grijs is hij ook verkrijgbaar in blauw en gebroken wit. Op www.nike.com kost hij 100 euro, in de nike store (Rotterdam) 70 euro ;).

Nike Pro Hyperwarm Limitless Damestights: ook deze is naadloos. Hij bevat erg veel stretchmateriaal (dri-fit, polyester, spandex), waardoor hij erg comfortabel zit en niet afzakt. Het lijkt net een tweede huid. Zoals jullie weten heb ik nog al een garderobe, maar deze legging overtreft ze allemaal! Daarnaast houdt hij warmte vast en voert zweet af. Ideaal voor de winter. De damestights kost 80 euro op de site. Nu tijdens de sale 56 euro in de nike store.

Nike Pro Classic Sport-bh: een klassiekertje. Volgens mij heb ik ze nu in 8 kleuren. Waarom ik kies voor deze sport-BH? Hij biedt goede ondersteuning en blijft op z’n plek zitten, waardoor je alle bewegingsvrijheid hebt. Elastieken band knelt niet. De sport-bh is gemaakt van dri-fit, polyester en spandex.  Wat betreft de maat: mijn advies om een maat groter te pakken. Ik draag normaliter van top maat S, maar van de sport-bh een M. (De maatlabel op de site lijkt mij niet geheel reëel, aangezien  zowel cup 70A als 70E een S zou moeten passen). Hij is in diverse kleuren en designs verkrijgbaar en kost 30 euro.Nike HW grey outfit3