Challenges

Ripped before 27 Challenge! #Fitmiss

The countdown has begun!

Ik word begin februari weer een jaartje ouder fifties, dus ik dacht… Laat ik hier een leuke challenge aan koppelen. Een goede stok achter de deur, die er voor zorgt dat ik door weer en wind nog steeds de deur uit ga om te trainen.

Ik ben zoals jullie weten een paar maanden geleden begonnen met een nieuwe baan en heb mijn aantal trainingen per week teruggebracht van 5x naar 3x. Doordat ik op mijn werk veel loop, merk ik dat ik ondanks het minder trainen toch in shape blijf (thank god :p).

My goal: Michelle Lewin definition

Meer spierdefinitie in mijn armen en benen, daar ga ik voor. Ik heb in augustus 2015 een fitness photoshoot gedaan, waarna ik achteraf niet geheel tevreden was met mijn benen. Yes, ook ik heb beetje last van een sinaasappelhuidje :p. Dat moet dit keer zeker anders! Ik ga proberen mijn lichaam op een gezonde manier zo droog mogelijk te krijgen en zodat ik nog wel dagelijks goed kan functioneren.

 

Michelle Lewin
Michelle Lewin

But How?

Voeding: Ook dit keer zal ik de laatste 2 weken een groene groenten dieet volgen. Maar vanaf vandaag gaan we minderen met de zoetigheid. Dat wordt nog eens lastig op mijn werk! De komende 2 weken zal ik nog wel melkproducten gebruiken. En ja.. ook ik ga preppen. Twee kleine maaltijdporties met voornamelijk kip, vis en groente (lunch en direct na werk). Om 20.00 uur iets lichts: yoghurt of kwark met fruit en de laatste 2 weken een salade. De lekkere lunches op mijn werk op de donderdag zal ik moeten laten staan :(.

Gym: Drie keer per week ga ik naar de gym: legday, arms and shoulders. De dagen ertussen train ik mijn buikspieren 2 dagen thuis.

Supplementen vann Fitmiss

Als tussendoortje zal ik de Delight shake van Fitmiss gebruiken, zodat ik om 13.00 uur geen grote maaltijd nodig heb en het makkelijk volhoud tot 17.30 uur. Daarnaast zal ik de Cleanse van Fitmiss uitproberen, die werkt als een soort detox and energyboost. Na afloop zal een review volgen, hoe ik de producten heb ervaren.

fitmiss3

 

Last but not least

Ook deze challenge sluit ik weer af met een fitness photoshoot. Dit keer door Fitness fotograaf Jeroen de Beer.

 

Wish me luck!!