Fitness

Fitness Photoshoot with Clayton Vaals

Fitness photoshoot met C.J. Photography. Find your inner fitness model! Dit was natuurlijk een top-idee! Door mijn challenge ging mijn lichaam door een transformatie. 3 kilo lichter en het duidelijker naar voren komen van mijn spieren.

Fotograaf: Clayton Vaals, zelfstandig fotograaf uit Rotterdam, sinds 2009. Fotograferen is zijn passie en begonnen als een hobby. Hij doet voornamelijk glamour shoots. Voor de verandering wilde hij  een fitness photoshoot uitproberen. De foto’s van C.J. Photography zijn te zien via Facebook en zijn instagram: @claytonvaals.

dee provefit photoshoot by Clayton Vaals

Photoshoot: Clayton Vaals daagde mij uit voor een fitness photoshoot en het resultaat mag er wezen! De photoshoot hebben we gedaan in een gymstudio. Genoeg attributen om te gebruiken, om een top-resultaat te krijgen. Van box-zak tot dumbbells, van bankdrukbank tot pull-up-bar. My oh My, the shoot was een al een work out opzich.

dee_provefit_shoot1

Voorbereiding: voor de shoot heb ik mijn groene groenten dieet met een extra week verlengd. The things you do for good results :p. Daarnaast heb ik die week vier dagen full body getraind met daarna cardio 45 minuten. Op de dag van de shoot heb ik in de ochtend 1,5 uur full-body getraind en maar 500 ml water gedronken tot de shoot. Dit om de spieren extra naar voren te laten komen. Body-oil tijdens de shoot doet ook wonderen ;)!

Doel: met deze shoot hoop de fitness ladies onder ons extra te motiveren. Je weet het: There’s nothing you cannot do!

dee provefit photoshoot by Clayton Vaals