Ingrediënt: eieren

Broccoli Muffins

Dit recept is perfect om van tevoren te maken en te eten als lunch of snelle snack tussendoor. Je zit er lang vol van en je krijgt veel goede voedingsstoffen binnen; echt een succesrecept!

Havermout-kokoscake

Deze cake is makkelijk om te maken en heel erg lekker! Ideaal als je ’s ochtends weinig tijd hebt en toch goed en verantwoord wil ontbijten.

Winterse Eierkoeken

Wie kent dat niet. Na een lekkere work out en de hele dag goed op je voeding gelet te hebben krijg je opeens een craving. Je hebt gewoon zin in wat lekkers. Is het nu koek, chips of chocolade je lichaam vraagt erom. Doordat ik altijd een enorme craving heb naar zoetigheid (echte foodie hier) ben ik gaan experimenteren in de keuken met allerlei recepten en haal ik mijn inspiratie ook uit mijn omgeving. Zo ook deze heerlijke eierkoeken. Ze hebben een lekker winters karakter door de koekkruiden. Er wordt geen vetstof in gebruikt, minimaal suiker en veel eiwit.

Ideaal tussendoortje voor een fitte levenstijl.

Benodigdheden:

– handmixer of garde

– oven met bakplaat en bakpapier

– kom en spatel

Salade met geroosterde kikkererwten

Vegetarische salade vol met eiwitten en gezonde koolhydraten. Vult goed en is snel klaar. Perfect voor iedereen die weinig tijd heeft en toch gezond wil eten.

Appeltaart ontbijtmuffins

Ontbijtmuffins, heerlijk om de dag mee te starten! Hierbij een simpel ‘appeltaart’ gerechtje. Je kunt ze zowel warm als koud eten, heerlijk! Ook als tussendoortje zijn ze perfect: