Provefit

Ik ga op reis en ik neem mee…

Yes, fitties… finally heb ik de tijd genomen om een vakantie in te plannen. Je zult het niet geloven maar me laatste vakantieperiode was in juli 2015. That’s like nine months ago. De laatste keer dat ik echt op vakantie ben gegaan is oktober 2014… So you can imagine: I really need a vaca right now.

Je zult wel denken… why would you give yourself such a hard time? Helaas, was er geen eerdere gelegenheid, waarbij het met werk en privé goed uitkwam. Daarnaast moest ik denk ik nog even wennen aan het feit dat ik nu drie maanden van te voren vrij moet aanvragen. Het is gelijk ook een stok achter de deur, want je bent nu wel genoodzaakt op free-time in te plannen en vakanties te boeken. Je gaat dan ook sneller weg. Arts zijn is toch een 24-7 job. And knowing myself: als ik vrij ben en in Nederland zou blijven, zie ik toch weer kans om met werk bezig te zijn: boeken lezen, literatuur lezen, patiëntcasus terugzoeken, administratie bijwerken etc.

Dus…. Waar gaat de reis naar toe? Naar Bon binnie Curacao!

Unknown-1

Ik ben er nog nooit eerder geweest. Maar als ik de verhalen om me heen mag geloven, moet het prachtig zijn. My dear friend Tristano (Personal trainer en sportinstructeur op dit prachtige eiland) verleidde me met het volgende filmpje. I mean… dan kan ik toch niet anders dan een vlucht boeken en gaan? So that’s what i did. Ik ga 10 dagen vertoeven aan het strand in de Caraïbische zon.

Maar wat neem je mee als je op vakantie gaat? And don’t give me the: ik ben op vakantie, dus ik heb vakantie van alles stuff… Fit zijn is a lifestyle. Dus ook op vakantie :D. Zoals je ziet heb ik dus genoeg sport outfits bij me en enough bikini’s. Je hebt geen gym nodig om een work-out te kunnen doen. Je hebt discipline nodig om een work-out te kunnen doen.

Het begint allemaal bij het inpakken van je koffer. Op het moment dat je je sportspullen bewust thuis laat, is de kans groot dat er niets komt van het sporten. Heb jij een vakantie gepland staan, waarin je juist veel intensieve activiteiten gaat doen (bv. berg beklimmen) zul je minder snel een blokje om gaan joggen. Anderhalf jaar geleden ben ik met mijn moeder naar Malta gegaan. Het hotel had een kleine gym, waar ik in die week 2 keer naar toe ben geweest. Daarnaast heb ik nog work-outs langs het zwembad gedaan en veel baantjes getrokken #fitvaca!

Deze vakantie bestaat uit pure ontspanning. Waar voor mij de mogelijkheid tot een work-out bij hoort.

Ben jij ook benieuwd hoe ik dat ga aanpakken in de brandende de zon..? Hou onze site dan in de gaten ;)!