Provefit

Happy 2016!

happy fit 2016 | ProveFIT

Persoonlijk doe ik (Greg) niet aan goede voornemens :-). En mijn mede ProveFitters zijn het er mee eens dat als je iets anders wilt, je gelijk actie moet ondernemen. NOW, is the time to start! Daarvoor heb ik niet “het-begin-van-een-nieuw-jaar nodig of “als-dit-pakje-sigaretten-op-is” en zo ken ik er nog meer. De tijd is nu! Het is altijd een goed moment om ergens mee te beginnen of te stoppen…  🙂

Sporters, supporters, fitties, fitbabes, foodies, athleten als eerst willen we jullie bedanken voor jullie support en motivatie. 2015 was voor ons een heel mooi en moeilijk jaar. Daarom is het belangrijk om daar stil bij te staan en te koesteren wat je hebt en even een stap terug te nemen naar wat ProveFIT eigenlijk is.

Net als veel motivators rondom  fitness en health maken wij ons ook soms schuldig om te werken aan een ideaal beeld van hoe iemand “moet” zijn. Instagram staat er vol mee. Maar ik denk ook dat ik voor alle trainers en motivators mag praten als ik zeg.

Voel je goed met wie jij bent.  

Wij willen niet zeggen dat je moet sporten. We laten zien dat als je sport, wat je zou kunnen bereiken. We zeggen niet dat je beter moet eten. We laten zien dat als je eet, hoe je dat mogelijk zou kunnen doen.

ProveFIT staat ervoor dat wij je zoveel mogelijk verschillende manieren laten zien om jezelf fit, gezond en vitaal te voelen. Er is geen goude regel waar iemand zich aan moet houden: de 70%/30% regel, het eten van geen vet, koolhydraatarm, 1 uur sporten per dag, etc. Het is allemaal waar, alles kan werken. Maar wat voor jou werkt verschilt per persoon. Dus… vind je eigen gouden regel. Wij denken graag met je mee!  

Wil je ons wat vragen? Of wil je ons iets laten uitzoeken? Of gewoon onze mening ergens over? Laat het ons weten of vraag het ons op facebook.

Laten we er een mooi jaar voor maken!