Provefit

Van verhuisstress tot relatiekilo’s

Fitbabes! We zijn weer onder onze steen vandaan gekropen. Het duurde even, but we’re back!

Zoals mijn broer Greg in een eerdere blog aan al gaf, was er een hoop gaande in het leven van ProveFit: verhuizingen, verbouwingen, gezinsuitbreidingen en verbintenissen :p.

Zo rigoureus als ik ben besloot ik eind november vorig jaar op zoek te gaan naar een nieuwe woning. Het moest ineens allemaal groter en ruimer etc (stiekem kwam het omdat ik weer eens Sex and The City the movie deel 2 gekeken had en ik de walking closet van Carrie Bradshaw zag… en dacht: Damn I want one off those :D!). Enfin, met super veel geluk kreeg ik binnen 3 weken de sleutel van een top-appartement in Rotterdam centrum met off course ruimte voor die inloopkast.

Dee de laminaatzager | |ProveFITNaast de gym onveilig maken, vind ik het ook erg leuk om te klussen, meubels in elkaar te zetten en dingen in te richten. Greg aka my supervisor leerde mij hoe ik bijvoorbeeld laminaat moest leggen. En ja hoor, in een mum van tijd lag er 105 m2 aan laminaat. Door al het geklus ben ik veel afgevallen. Enerzijds door het vergeten te eten en anderzijds door de vele inspanning. Ik voelde aan het eind van de rit every inch off my body door het sjouwen, tillen, verven en zagen. Maar het is elk pijntje waard geweest.

Na mijn verhuizing ben ik vreselijk lui geworden en vond ik dat ik wel genoeg work-out had gehad na 1 maand elke dag klussen. Om in the good vibe te blijven, ontmoette ik de liefste man. Voor ik het wist transformeerde ik van een magere Bobbien de Bouwer in Dee met relatiekilo’s. At first merkte ik het niet zo. Ik pestte Greg met zijn Daddy-belly, maar ondertussen zat mijn kleding ook niet als vroeger en wist ik niet meer waar the Gym was. Ik ging een keer per week of eens in de 2 weken, wanneer het me net uitkwam. Mijn vriend en ik houden beiden van heerlijk uiteten gaan en uitgebreid koken. Zeker nu met z’n tweeën merk ik dat ik veel meer eet dan vroeger. Het werd tijd voor confrontatie, dus ik ging op de weegschaal staan. Diezelfde avond ben ik naar the gym gerend. And here we are!

Zoals Mau al aangaf in zijn blog gaat een goede relatie gepaard met gewichtstoename :P. Best excuse ever! Rixt tagde mij kort geleden in het artikel “Onderzoek: van een goede relatie wordt je dikker.” Uit een onderzoek uitgevoerd door de American Psycological Association bleek dat nieuwe stelletjes sneller aankomen. Je zou veel relaxter in het leven staan, vaker samen op de bank Netflix zitten kijken (Netflix and Chill  avonden :p) en vaker samen snacken. En daar weet ik alles van. We hebben al veel series verslonden en nacho’s als late lunch is niet ondenkbaar.

Maar ook in een goede relatie moet je terug naar de realiteit. Ik voel me minder fit en minder gezond. Nu ik om de hoek van de markt woon, ga ik elke zaterdag om half 9 vers fruit halen en rechtstreeks naar the gym. The gym is nu ook dichter bij, dus dat mag geen excuus zijn. Door mijn Fitbit loop ik vaker naar werk. Het is weer tijd om in mijn beachbody te terug te keren. Dit gaat off corse gepaard met een challenge! So Stay Tuned!

My Leonidas crush