Provefit

We zijn terug!!!

Voor het geval jullie ons vergeten waren. We hadden het even druk. Na ja druk… De prioriteiten lagen even wat anders.

Mean while…

De twee voornaamste redenen van mij (Gregory) afwezigheid is mijn grootste trots genaamd Isaac (op z’n engels uitgesproken). Op de heetste dag van augustus heeft mijn vriendin (Pauline) onze zoon op de wereld gezet. In dezelfde periode verhuisden we en moest er geklust worden. En werd ik in oktober ook nog eens geselecteerd om voor Nederland uit te komen op het WK 3×3 basketbal in Guanghzou, China te spelen.
Grote happenings in een korte periode. Daarnaast is Dee nog altijd 70% van haar week dokter en ook verhuisd. Dus ja, je kunt je ergens wel bedenken dat wij onze prioriteiten moesten bijstellen.
 Dee de laminaatzager | |ProveFIT

Shredden van de ProveFIT…

Voor degene die het nog niet opgevallen was hebben we best behoorlijk wat veranderd aan de website. Hij moest namelijk afvallen, shredden, het moest sneller.
En als je sneller wilt zijn, kun je twee dingen doen. Minder gewicht dragen of meer (explosieve) kracht gebruiken. Bij een website is het niet anders. Als je je website sneller wilt hebben, moet je er simpel gezegd voor zorgen dat je minimaal een van de twee doet. Of idealiter allebei.
De look en feel wilden we wat clean en minimalistisch hebben en minder “schreeuwerig” overkomen. Daarnaast ik heb ook het nodige werk verricht op de server om de website snel te maken. Details houd ik voor me, maar als SEO-Tech-speedjunky kan ik je zeggen dat de website 4x zo snel is geworden :-). Meer info? Contact me 😉
Ook kregen we regelmatig de vraag of onze site off-line was, omdat mensen onze site (vaak via hun telefoon) niet konden bezoeken. Dit zou ook opgelost moeten zijn.

Hmmm misschien moet ik ook wel afvallen?

Maar nu we het toch over sneller worden, shredden en afvallen hebben. Misschien moet ik ook wel afvallen. Dee kwam met het grapje dat ik een daddy-belly kreeg. Ik lach het weg, maar wil het wel voorkomen. Want we kunnen helaas niet meer in de ochtend gaan sporten vanwege Icey (nickname van Isaac) die om 5:45 laat horen dat hij wakker is.
En ook ben ik door een achillespees en kuitblessure ook een 3 maanden uit de running geweest. Daarbij heb ik zittend werk.
Dus wat ga je doen als je:
  • Beperkt bent in je tijd en flexibiliteit;
  • Zittend werk hebt;
  • Geblesseerd raakt;
  • Een kind hebt?
Dit zijn een beetje alle excuses die ik zelf gebruikt heb in de afgelopen 7 maanden.
In de nieuwe sectie binnen ProveFIT #FitDad ga ik hier verder op in.