Provefit

Welcome onze nieuwe boksende foodie

Ff serieus.. Hoe groot is de kans dat je nog een foodie treft en die ook gewoon (bijna) hetzelfde heet als onze Provefit Foodie Karlyn? Het is toch echt zo. Om het makkelijk te maken breiden wij ons uit met nog een foodie. Karlijn (met i j, ja ja IE JEEJ) misschien ken je haar nog wel van de blog “Hardlopen met lagere hartslag“.

Bij ProveFIT

Karlijn van der Reest Boksen | ProveFIT

Karlijn van der Reest, welcome!

Vertel eens iets over jezelf:

Hardlopen, boksen, krachttraining; ik hou ervan. Sporten maakt me rustig en ik geniet intens van de inspanning en de adrenaline-kick erna. Zeker toen ik afgelopen jaar voor het eerst een kantoorbaan kreeg, na altijd in de horeca gewerkt te hebben, had ik het sporten echt nodig om mijn energie kwijt te kunnen. Mijn volgende project is een halve marathon lopen, mijn training daarvoor ga ik starten over twee weken.

Karlijn van der Reest Foodie |ProveFIT

Naast sporten ben ik ook groot fan van lekker eten. Door diverse gezondheidsproblemen ontdekte ik dit jaar dat ik gluten- en lactosevrij moet eten. Balen, maar ook een nieuwe uitdaging. De afgelopen maanden heb ik me verdiept in alternatieven voor reguliere voeding, nieuwe recepten uitproberen en zo goed en lekker mogelijk te eten, zonder de ingredienten die ik niet mag. De resultaten van deze zoektocht zal ik hier regelmatig gaan delen.

Karlijn is al volop bezig en komt al meteen met het recept voor Bananenbrood.