Provefit

Welcome Vegetarian Fitnessmodel

Let me introduce you our new ProveFIT member: Sil Visser

Als vegetariër merkte ik dat behalve de gebruikelijke onwetendheid over voeding en training ik met nog meer rekening moest houden dan mijn vleesetende vrienden. Ik wilde graag wat gespierder worden en dat buikje mocht ook wel wat minder. Maar hoe moest ik dit aanpakken? Na jaren geklungel in de gym (inmiddels train ik zo’n 9 jaar) met schrale progressie besloot ik dat het anders moest. En zo begon ik mij in te lezen over alles wat maar met voeding en training te maken had. Dit werd een dagelijkse bezigheid en elk jaar merkte ik dat ik meer en meer progressie maakte. Behalve krachttraining vond ik MMA (mixed martial arts) ontzettend leuk. Trainen werd een ware uitlaatklep voor mij.

Sil Visser Fitnessmodel | ProveFIT
Toen ik eenmaal genoeg vertrouwen had om het podium te bestijgen, ben ik naar Londen afgereisd voor de Musclemania Britain cup waar ik participeerde in de Fitness Model klasse. Met een 3e plaats had ik besloten dat dit was wat ik wilde en ben mij toen volledig gaan storten op werken als fitnessmodel. Behalve dat ik dit zelf erg leuk vind probeer ik een gezonde leefstijl te promoten maar vooral te laten zien dat je als vegetariër verder kunt komen met fitness/bodybuilding dan de meeste mensen denken dat mogelijk is.

Sil Visser Fitness Model | ProveFIT
Inmiddels reis ik flink wat af, werk ik samen met de meest geweldige mensen en begeleid ik tussendoor online, als ook met personal training, cliënten. Met de tijd die ik over heb hou ik me bezig met informatie te verschaffen over krachttraining, fitness en bodybuilding om mensen zo een duwtje in de goede richting te geven.