SupplementenVoeding

Before the FitDetox Tea

Yep, ook ik ben niet altijd een held in het vasthouden van eetgewoontes. Twee maanden geleden ging ik door het stof met mijn groene groenten dieet. De fotoshoot was een extra stok achter de deur. Het dieet dat ik toen volgde, was natuurlijk nog al extreem. Ik had mezelf veel beperkingen opgelegd.

Sinds de start van mijn nieuwe baan ben ik een beetje ontregeld,waarbij letten op mijn voeding soms lastig kan zijn en 5 dagen per week trainen niet haalbaar is. Daarnaast moet ik eerlijk toegeven dat het voor mij echt mission impossible is om 4 uur lang niet te eten. I’m like.. how do these doctors do this? Om 8 uur begint de poli en om half 1 ongeveer afgerond. Om 10 uur, sharp, zit ik met knorrende darmen tegenover me patiënt. Very charming. Klein tussendoortje is niet afdoende.

So here is the thing. Momenteel ben ik dus niet helemaal in balans, vaker last van me maag en darmen, foodcravings tijdens het werk etc etc.

Eerder heb ik een FitDetox Tea artikel geschreven. Ik heb hem al eens geprobeerd, mdetox2aar toen was ik meer in balans. Nu ben ik benieuwd of FitDetox Tea mij kan helpen bij het volgende: verhelpen van opgeblazen gevoel, verminderen van foodcravings, vermindering van vetpercentage. Ik zal ook letten op veranderingen in omvang en gewicht en bijhouden wat ik eet.
Voor 2-3 weken ga ik de FitDetox Tea proberen. Je hebt een aparte thee voor de ochtend en de avond. Dit in combinatie met gevarieerd & gezond eten en 3x per week sporten. Op de site van FitDetox Tea vindt je een voedingsplan als leidraad. Deze zal ik zo veel mogelijk aanhouden. But first i have to come clean… 😉 :

  • Lengte: 175 cm
  • Gewicht: 68.2 kg
  • Vetpercentage: 24.34%
  • Taille omvang: 71 cm
  • Heup omvang: 101 cm

Over twee weken komt er een blog online met nieuwe metingen, before and after pictures en my food diary.

Tot over 2 weken ;)!

before1 before2