Breakfast Brunch Pizza

Breakfast Brunch Pizza
Recept Afdrukken
Een van mijn favoriete sinner meals is toch wel een heerlijke dunne Italiaanse pizza. Lekker in de zon met een glas lekkers erbij genieten van la dolce vita. Nu weten de meeste van jullie dat ik een onwijze zoetekauw ben en bedacht ik me laatst om deze twee samen te voegen als brunch. En zo is de BBP ontstaan! Onwijs lekker als brunch voor jezelf of als ontbijt voor twee (tenzij je dit goddelijke dingetje niet wilt delen šŸ˜‰ ). Je kan varieren met het fruit! Denka an de combinatie mango-passievrucht-kokos voor de ultieme zomerse kick. Ik heb het gedaan met rode bosvruchten. Voel je vrij om ermee te experimenteren! Enjoy! Ontbijt/lunch Keuken: bakken Benodigdheden: - Keukenmachine - Oven met bakplaat en bakpapier
Porties Prep Tijd
1 stuk 5-10 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Porties Prep Tijd
1 stuk 5-10 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Breakfast Brunch Pizza
Recept Afdrukken
Een van mijn favoriete sinner meals is toch wel een heerlijke dunne Italiaanse pizza. Lekker in de zon met een glas lekkers erbij genieten van la dolce vita. Nu weten de meeste van jullie dat ik een onwijze zoetekauw ben en bedacht ik me laatst om deze twee samen te voegen als brunch. En zo is de BBP ontstaan! Onwijs lekker als brunch voor jezelf of als ontbijt voor twee (tenzij je dit goddelijke dingetje niet wilt delen šŸ˜‰ ). Je kan varieren met het fruit! Denka an de combinatie mango-passievrucht-kokos voor de ultieme zomerse kick. Ik heb het gedaan met rode bosvruchten. Voel je vrij om ermee te experimenteren! Enjoy! Ontbijt/lunch Keuken: bakken Benodigdheden: - Keukenmachine - Oven met bakplaat en bakpapier
Porties Prep Tijd
1 stuk 5-10 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Porties Prep Tijd
1 stuk 5-10 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Ingrediƫnten
Porties: stuk
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden hete lucht en laat de dadels 10 minuten in heel heet water wellen zodat ze zacht worden.
  2. Doe de haver, dadels, lijnzaad, ei, zout, vanille extract en honing in een keukenmachine.
  3. Voeg 95 ml water toe en meng! Mix dit tot een glad geheel.
  4. Spreid het mengsel uit over een bakplaat. Zorg dat de plak max een halve centimeter dik is.
  5. Doe de pizzabodem in de oven en bak deze in ongeveer een half uur (dit hangt af van je oven, dus hou je bodem in de gaten) goudbruin en knapperig.
  6. Als de bodem klaar is haal je hem uit de oven en laat je hem minimaal 15 min afkoelen.
  7. Meng de kwark en yoghurt met wat geplette rode vruchten met elkaar en smeer dit uit over de bodem.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe