Havermout-kokoscake

Havermout-kokoscake
Recept Afdrukken
Deze cake is makkelijk om te maken en heel erg lekker! Ideaal als je 's ochtends weinig tijd hebt en toch goed en verantwoord wil ontbijten.
Porties Prep Tijd
1 cake 5 minuten
Kook Tijd
35 minuten
Porties Prep Tijd
1 cake 5 minuten
Kook Tijd
35 minuten
Havermout-kokoscake
Recept Afdrukken
Deze cake is makkelijk om te maken en heel erg lekker! Ideaal als je 's ochtends weinig tijd hebt en toch goed en verantwoord wil ontbijten.
Porties Prep Tijd
1 cake 5 minuten
Kook Tijd
35 minuten
Porties Prep Tijd
1 cake 5 minuten
Kook Tijd
35 minuten
Ingrediënten
Porties: cake
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een cakevorm in. Schil de peer en snijd de peer in stukjes.
  2. Doe alle ingrediënten, behalve het fruit, in een blender en mix het door elkaar. Doe daarna het fruit er ook bij en mix nog even.
  3. Giet het mengsel in een cakevorm, zet in de oven en bak ongeveer 35 minuten. Als je de cake er nu uithaalt is ie nog een beetje plakkerig. Ik vind dat heel lekker, maar als je liever een stevigere cake hebt, laat m dan nog 5-10 minuten langer in de oven staan. Enjoy!
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe